Невидані рендери Sonic Prime потрапили у Велику Британію завдяки новому набору наклейок

Знайти творчість по Sonic Prime складно. З такою кількістю наклейок улюблених персонажів Соніка, деякі приділяють більше уваги рекламним матеріалам.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

У британському супермаркеті ASDA були знайдені ці набори, що з’являються на європейських полицях як стартовий пакет із альбомом у комплекті, так і окремі пакети з 5-ма наклейками у кожній.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Як показано в цьому офіційному рекламному відео на Youtube від “panini”, ці наклейки можуть варіюватися від скріншотів із шоу, портретів із кількох частин, 2D зображення персонажів та того, що нас найбільше цікавить… рендерів персонажів!

У той час як персонажам із міста Нью Йок приділяють багато уваги, це змушує інші Розколосвіти боротися за клаптики. Щоб знайти рендери багатьох персонажів з Лабіринту-хащі та особливо із Місця якого немає, ви можете звернутися лише до наклейок.

Однак важко знайти та архівувати всі рендери через те, що єдиний альбом із наклейками, випущений по Sonic Prime, є італійським ексклюзивом.

Цей великий поштовх “panini” порадує багатьох фанатів Sonic Prime. Тепер вони нарешті зможуть отримати своїх улюблені варіанти наклейок у більш доступний спосіб. Крім того, завдяки їх більшим розмірам, архівістам може бути легше сканувати їх та повністю зберегти набір Розколосвітів.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!