Оновлення Sonic Forces: Speed Battle. Версія 4.28.0!

Оскільки Sonic Forces: Speed Battle випустили свого 100-го персонажа, Відважного Тейлза, гру було оновлено до версії 4.28.0. Разом з ним з’явилися нові цікаві зміни, які додали більше персонажів, більше кастомізації… та більше монетизації. Давайте подивимося на зміни, які відбулися у мобільній гонці!

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Нові персонажі

Як зазначено вище, це оновлення було додано до гри, щоб сповістити про появу 100-го персонажа, Відважного Тейлза. Крім того, було додано інших персонажів, це раніше анонсовані Палаюча Блейз та Ідол Шедоу!

Але це ще не все. Лікер Sonic Mobile News виявив нових персонажів, які ховаються у файлах гри! Очікується на випуск дуже стильних персонажів: Ворожка Емі та Карате Наклз!

Скіни Chroma

Нове доповнення, що додає вашим улюбленим персонажам трохи особистої родзинки – це скіни Chroma! За словами амбасадора SEGA HARDlight SonicWindBlue, Chroma – це скіни популярних персонажів класу Особливий та Претендент, які можна розблокувати, що виділитися серед конкурентів!

Як вони виглядають? Ну, хоча SEGA HARDlight ще не надала офіційної демонтрації на скіни Chroma, проте Sonic Mobile News вдалося розкопати першу хвилю персонажів, які отримали ці скіни! Паладин Емі, Сер Ланселот, Сер Галахад та Чорнокнижник Інфініт отримають зелені, фіолетові та сині вкраплення!

Система Винагород

Останнє важливе доповнення до Sonic Forces: Speed Battle – це нова система отримання корисних предметів, такі як золоті кільця, квитки на вечірку та навіть “Червоні Кільця: Сітка Винагород“.

Щодня ви отримуєте можливість безкоштовно перевертати три плитки сітки. Під кожною плиткою знаходиться якась нагорода або скриня. Однак сітка скидається щодня.

Ви у захваті від нових персонажів? Бажаєте отримати ці скіни Chroma? Як би там не було, ці доповнення є ознакою того, що SEGA та HARDlight ще не закінчили зі світом Sonic Forces!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!