Сатоші Окано поширив раніше не бачених концепт-артів Соніка

23 листопада у 2023 році, колишній художник SEGA Сатоші Окано, знайшов деякі свої скетчбуки та опублікував концепт-арти у своєму обліковому записі X (Twitter). В них можна побачити “Дівчину-павука” з Speed Highway, концепти по Sonic Jam і не тільки!

Таємничий персонаж Sonic Adventure нарешті повністю розкритий

Sonic Adventure має багато таємниць, і фанати Соніка давно знайомі з таємничою антро-дівчиною. ЇЇ можна знайти на вуличних рекламних щитах у фінальній частині Speed ​​Highway. Але протягом багатьох років усе, що ми коли-небудь мали, це деякі неповні рендери з низькою роздільною здатністю, які навіть робили незрозумілим її різновид.

Однак тепер, ми нарешті маємо уявлення про те, що це за персонаж, до того-ж, вона була однією із перших персонажів, про яких Окано написав у X (Twitter). Представляємо “Дівчину-павука”.

Отже, таємничим різновидом персонажа з рекламного щита — це “павук”, що робить її досить рідкісним персонажем, серед жіночих особин у цій франшизі. Очевидно, що “Дівчина-павук” – не зовсім її ім’я, оскільки вона більше нагадує особу-великодку, аніж звичайного персонажа. Тим не менш, було досить цікаво дізнатися про таку маловідому частину в історії Соніка!

Концепт-арти Sonic Jam, Mystic Ruins та Еґґмена

У своїх постах, Сатоші Окано також показує концепт-арти будівель із Sonic World, додаткової гри з колекції Sonic Jam, у вигляді інтерактивного 3D-музея для SEGA Saturn.

Далі ми маємо кілька концепт-артів локації Mystic Ruins, а також кілька сторінок з концепціями для обкладинок журналу SEGA Saturn.

Решта мистецтва, вже пов’язана з доктором Еґґменом та Egg Carrier. Тут ми маємо концепт-арти басейну Еґґмена, резервуар для води та концепцію взуття Sonic Nike, яку Окано намалював для себе.

В нас є ще кімната, де Гамма отримує свій реактивний прискорювач, місце, де Еґґмен виголошує свою промову перед роботами серії E-100, концепти системи трамваїв та гармат, разом з двома сторінками концептуального мистецтва, присвячені кімнаті Еґґмена (можливо, він має цигарки?). І нарешті, дві сторінки, де на першій — випадкові концепції, які пов’язаними з доктором, а на другій — “непотрібні” зображення персонажів. 

Fly the Bat пов’язаний із Соніком?

Fly the Bat” не є сильно пов’язаним із Соніком. Він був заснований на персонажі з гоночної гри, над якою працював Окано для SNES, під назвою: “Uchuu Race: Astro Go! Go!“. Схоже, що Окано його намалював просто для себе, залишаючи стилістику персонажів Соніка. Тому на цій ноті, ось найскладніший твір мистецтва, опублікований Окано з персонажем Fly the Bat, який він назвав “Ненадійний рівень”

На кінець, Окано також опублікував деякі концепт-арти з гри Samba de Amigo:

Можливо, це не остання робота Окано над Соніком, тож слідкуйте за новинами!

А якщо ви захочете поділитись своїми думками щодо тих цікавих концепт-артів, то будемо вам вдячні, якщо ви залишите свій коментар!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!