Стало відомо про ексклюзивні брелоки для сумок із Тенгл та Віспер на Comic Con в Сан-Дієго

До уваги фанатів коміксів по Соніку від IDW! Час бронювати квитки до Сан-Дієго, тому що такі брелоки скоріш за все ви знайдете лише там! Instagram-компанія Monogram International оголосила про випуск потрійного набору їхніх популярних брелоків для сумок з пінопласту, у вигляді Соніка, та вперше: Тенгл та Віспер!

Вони будуть доступні лише на Comic Con в Сан-Дієго в обмеженій кількості лише у 300 штук!

Саме так, це дуже обмежений випуск. Немає жодної інформації про те, чи Тенгл та Віспер з’являться в лінійці брелоків для сумок у майбутньому. Тож якщо ви хочете отримати шанс дістати цих маленьких героїв, то відвідайте цього липня стенд продавця Monogram!

Це вже вдруге, коли Тенгл та Віспер з’явились у вигляді іграшок. Раніше GE Entertainment випускала плюшеві іграшки нашого дуету із лемура та вовчиці.

Брелоки для сумок будуть продаватись на стенді Monogram SDCC (№3645) з 25-го по 28-ме липня в конференц-центрі Сан-Дієго. Ви зможете придбати квитки на Comic Con в Сан-Дієго тут.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!