Тобі Ашер: “Їжак Сонік 3” має багато спільного з Sonic Adventure 2

У тизерному трейлері фільму “Їжак Сонік 3” було багато подібностей з грою Sonic Adventure 2. Починаючи від музики, у якій було трохи “Live & Learn“, й закінчуючи логотипом фільму, котрий посилається на гру, де їжак Шедоу вперше з’явився. Тож не дивно, що кінопродюсер Тобі Ашер у нещодавньому інтерв’ю підтвердив, що гра має неабиякий вплив на фільм.

Саме інтерв’ю взято з GamesRadar, хоча його основною темою був серіал “Наклз, де він працював шоуранером. Однак Ашер не втримався, щоб не розповісти трохи про “Їжак Сонік 3. Він сказав, що це “мабуть, найцікавіша річ, яку ми робили у франшизі”.

Звичайно він не зупинився на досягнутому, і саме тоді він згадує Sonic Adventure 2. Ашер каже, що “це буде гігантським, веселим та неймовірним фільмом, який очевидно багато чого бере з Sonic Adventure 2. А також з деяких інших ігор які я знаю, що були вирощені з любов’ю основними учасниками Sonic Team”. Невідомо, які інші ігри він має на увазі, але можна сказати, що саме Sonic Adventure 2 є основним джерелом натхнення Ашера, де буде найбільша кількість відсилок.

Зрештою, це не так вже й дивно. Sonic Adventure 2 – це одна із найшанованіших ігор про Соніка, і цілком зрозуміло, чому Шедоу в фільмі черпає натхнення саме звідти. Ще більше захоплює увагу — це підтверджена новина про те, що їжака Шедоу озвучить не хто інший, як Кіану Рівз. Отже, у цьому фільмі буде на що подивитись!

А втім, пройде деякий час, перш ніж ми зможемо побачити фільм на власні очі. Прем’єра “Їжак Сонік 3” відбудеться в грудні цього року. Допоки ми не бачили жодного трейлеру! Отже, в нас ще є достатньо часу, щоб побачити, що чекає на Соніка, Тейлза та Наклза, коли досконала форма життя [Шедоу] з’явиться на великому екрані.

А що ви маєте на думці, та чи погоджуєтесь з таким рішенням? Пишіть у коментарях нижче!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!