Із 33-річчям, Сонік! Як Японія святкувала вечірками, музичними фестивалями та ін!

З днем ​​народження, їжак Сонік! Синя Блискавка відсвяткувала своє 33-річчя в Японії – з тортом, вечіркою та купою чудових товарів!

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Святкування у Joypolis

В парку розваг Joypolis у Токіо відбулася подія в честь дня народження Соніка (про яку ми вперше повідомляли ще у квітні), зокрема з прикрасами та ексклюзивними сувенірами із Соніком та Шедоу. Ви можете побачити кілька фотографій цієї події вище та нижче, з офіційного каналу Sonic Japan у X (Twitter).

Як ви бачите, сувенірний магазин на першому поверсі був завалений новими крутими футболками Соніка та Шедоу, сумками та іншою атрибутикою. Третій поверх був спеціально прикрашений, щоб відвідувачі могли сфотографуватися з Соніком та його друзями. Також там були вітрини, на яких демонструвалися концепт-арти з Шедоу, а також рекламні матеріали по Sonic X Shadow Generations. На виставці також був надзвичайно крутий пакет колекційного видання гри.

Реппі світає Соніка з днем народження!

Окрім Joypolis, інші команди SEGA також брали участь у святкуваннях. Phantasy Star Online 2 надіслали Реппі в натуральну величину до офісу SEGA, який вручив Соніку торт до дня народження. Ви можете переглянути відео вище або тут.

Музичний сайт

Запущено офіційний мікросайт їжака Соніка, присвячений музичній історії серії ігор. Фанати можуть натиснути на подарунок, щоб показати іншу культову композицію з минулих пригод Соніка, та навіть поділитися ними в інтернеті. Клацніть на повністю чорний, щоб отримати сюрприз Шедоу.

SEGA Japan також планувала створити спеціальний графік з привітаннями від фанатів з усього світу. Якщо ви хочете взяти участь та мати шанс бути представленим, ви можете відповісти на цю тему дописів в каналі соціальних мереж “Sonic Official“.

Плюшевий Сонік та Донпен

Ось деякі із свят, пов’язаних з продакт-плейсментом, які відбувалися в Японії. У мережі дисконтних магазинів “Don Quijote23 щасливчики можуть упакувати собі плюшевого Соніка та Донпена (талісмана Don Quijote). Вам потрібно стежити за каналами “Donki” та Sonic JP у X (Twitter), щоб отримати шанс виграти.

Привітання від Pentel

Виробник канцелярського приладдя Pentel також надіслали свої найкращі побажання Соніку, використавши кілька їхніх продуктів, щоб написати гарне маленьке повідомлення до дня народження. Ви можете побачити це в соціальних мережах тут. Схоже, що Соніка також “відвідали Pentel, щоб отримати подарунок на день народження, і тепер дружить із хлопчиком-талісманом
Pendel.

Лікка та Сонік їдять чилі-дог

Вельмишановний Сонік також отримав кілька привітань з днем ​​народження від Лікка Каяма, модної дитячої ляльки, яка популярна в Японії. Ось Лікка їсть чилі-дог, а Сонік поруч із нею.

Навіть виробник напоїв Asahi долучилися до акції з цією фотографією та крутим повідомленням про “святкування сидром Mitsuya, і Соніку здається вона подобається. “Давайте продовжувати дружити”, – йдеться в каналі соціальних мереж Asahi у X (Twitter).

Виробник миючого засобу AttackKao також привітали Соніка з днем ​​народження. Тепер прибирання дійсно буде набагато швидшим.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!