Сонік відвідав японський парк Fuji-Q Highland

Восени SEGA разом із тематичним парком Fuji-Q Highland організували “вечірку” у рамках якої Сонік та його друзі та почали розважатись разом із відвідувачами на атракціонах. Також можна було сфотографуватись із персонажами у спеціально облаштованих зонах у тематиці Соніка під назвою “Sonic Square”. Подія розпочалась 27-го вересня та закінчилася 15-го жовтня 2023 року.

Ця співпраця була пов’язана із виходом Sonic Superstars, а сама подія була оголошена на сайті Sonic Channel. Також на спеціально облаштованих зонах люди могли випробувати цю гру та навіть отримати за це безкоштовну маску із обличчям одного з персонажів. Учасники також могли зіграти і в Samba de Amigo: Party Central.

Нижче ви можете побачити рекламу цієї події, яку було завантажено на офіційний канал парку розваг Fuji-Q Highland в YouTube.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

В інших місцях парку на різних атракціонах можна було почути оголошення від Соніка, Тейлза, Наклза та Емі поки ви стоїте в черзі. Також там були облаштовані деякі фотозони в яких фанати та відвідувачі парку могли сфотографуватися з цією чудовою четвіркою.

У кафе було доступне спеціальне меню, яке пропонувало чилі-доги та тематичні кольорові напої. На першому фото внизу зображено щось під назвою “барвисті чурро Наклза, які люблять фрукти”. Це звучить водночас дивно та чудово.

Інші заходи включали у себе гру в розгадування загадок на тему Соніка. Учасники повинні були знайти підказки, що були розкидані по парку. А ось ці цукерки у формі Смарагдів хаосу були нагородою за завершення цих квестів.

У цій події також брала участь відома японська VTuber-ка Короне Інугамі, яка була одягнута у костюм Соніка та виконувала різні обов’язки навколо парку розваг Fuji-Q Highland.

Вона власне була на фотосесії, зачитувала оголошення у парку та навіть брала участь в дискусійних заходах, де фанати мали можливість отримати малюнок із підписом, який показано нижче.

Висновок

Ця співпраця вийшла дійсно цікавою та унікальною рекламною кампанією гри Sonic Superstars, бо насиченість та реалізація подій дійсно могла вразити серце пересічного сонікофана. Їм навіть тоді давали змогу випробувати цю гру за декілька днів до релізу! Також під час цієї події можна було отримати ексклюзивний мерч. А також зробити фотографії на пам’ять з нашими улюбленими персонажами в спеціально облаштованих зонах у тематиці їжака. Та й навіть поласувати тематичною їжею, хіба це не може гріти душу?

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!