У Токіо відбудеться вечірка на честь дня народження Соніка!

До дня народження Соніка залишилося небагато часу, а SEGA вже веде підготовку до цієї важливої події. Ми не лише побачили новий рендер до дня народження синього їжака, а й отримали перші відомості про спеціальну подію, яка відбудеться в Токіо!

Нижче ви можете побачити новий рендер на день народження Соніка:

В честь цього свята SEGA проведе вечірку в тематичному парку розваг Joypolis у Токіо. Подія триватиме цілий тиждень, з суботи 23-го червня по неділю 30-го. Вона включатиме страви на тему Соніка та різноманітні набори принтів. Більше інформації про подію з’явиться згодом.

Також SEGA показали кілька тематичних товарів до дня народження Соніка, які фанати зможуть замовити в інтернеті. Серед них є сорочки, папки, брелоки та сумки. Нижче ви можете побачити ці товари:

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!