Вітаємо із 33-річчям їжака Соніка!

Сьогодні 23 червня, і нашому улюбленому синьому їжаку виповнюється 33 роки! Це однозначно велика подія для нас, та усіх його фанатів, як старих, так і тих, що стали фанатами буквально вчора. Ця подія не просто день виходу першого Соніка, це свято для усіх людей які знаходяться в цій величезній спільноті.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

У всіх нас є своя історія знайомства з Соніком. Хтось познайомився з ним через гру, серіал, комікс, або можливо через фільм. Комусь навіть ця подія ледь не змінила життя. Може ви й не грали у Соніка з 91-го року, для кожного цей день народження може починатись у тоді, коли ви вперше познайомились з Соніком, та стали фанатом.

Ми сподіваємось, що Сонік з його франшизою будуть жити вічно, і про Синю Блискавку дізнаватиметься більше людей як загалом, та і в особистості в Україні. Тому давайте побажаємо, щоб Сонік і надалі залишався все таким же швидким!

З днем народження, Сонік!


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

0 0 голосів
Рейтинг статті
1 Коментар
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі