Класичний Сонік, Тейлз, Наклз та Емі приєднаються до Banana Rumble як DLC

Після виступів у Banana Blitz HD та Banana Mania Сонік знову повернеться до майбутнього Super Monkey Ball Banana Rumble. Однак цього разу з ним є вся класична команда: Тейлз, Наклз та Емі, як частина DLC гри.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Banana Mania представила ряд нових кросоверних персонажів SEGA, включаючи Кірю, Біт, Моргану та навіть неживі консолі SEGA. Схоже Banana Rumble ще сильніше схиляється до цього, з акцентом на багатокористувацьку гру, з великою кількістю скінів для вашої мавпи та “SEGA Pass“, доступним у версії Digital Deluxe гри. SEGA Pass обіцяє загалом шість персонажів (і деякі костюми), тому лише два залишаються неоголошеними.

Banana Rumble планується запустити пізніше цього місяця, 25-го червня, як ексклюзив для Nintendo Switch.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!