До музичного сервісу JOYSOUND додали нові треки з гри Sonic Frontiers!

До японського сервісу караоке JOYSOUND додали два нових вокальних треки з гри Sonic Frontiers. Це дасть можливість фанатам Соніка ще більше розважитись під час вечірок в Японії.

I’m Here – Revisited” та “Find Your Flame” – це нові треки, які були додані до плейлисту JOYSOUND та виконані Келліном Квінном. Вони приєднуються до інших трьох треків Sonic Frontiers, які також доступні на цьому сервісі: “Undefeatable“, “Break Through It All” та “I’m With You – Vocal ver“.

Нові треки супроводжуються візуальними елементами та ліричними відео, які вперше з’явилися на концерті Sonic Symphony в Токіо. Команда Sonic Channel запрошує фанатів відвідати караоке-бар та взяти участь у так званому “Марафоні Отані“, де вони матимуть можливість заспівати усі п’ять пісень.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!