Сонік та Трансформери. В мережі стався витік нової лінійки іграшок!

Ми часто бачимо, що Сонік бореться проти роботів набагато більше, ніж він об’єднується з ними. Але цього разу, згідно з нещодавнім витоком, синій їжак може стати одним із трансформерів!

З витоку китайського товарного документа компаній Hasbro, що стосується лінійки іграшок Transformers Generations, артикул товару G07135L00 натякає на “колаборативну” фігурку із Соніком у червоному та синьому варіантах. Переклад цього документу зробив користувач TFW2005 kubi, тому вам буде легше з ним ознайомитися. Також, Сонік не єдиний персонаж, згаданий в цьому списку. З витоку із роздрібної бази даних, згадується фігурка з кодовою назвою “Тейлз.

Це може стати одним із найамбітніших кросоверів, де Сонік зіткнеться в культовій битві між автоботами та десептиконами. Це вже не перший раз, коли SEGA та Hasbro співпрацюють. У 2014-му році Меґатрон, злий лідер десептиконів, отримав фікукрку в стилі консолі Sega Mega Drive, щоб зустрітися у бою зі своїм противником Оптімусом Праймом, у вигляді консолі Sony PlayStation. Ця фігурка постачала з мініатюрним японським картриджем гри Sonic The Hedgehog (1991)! Через рік вийшов варіант із північноамериканським картриджем гри, а також була золота лімітована версія для лотереї.

У фільмі “Трансформери: Час звіроботів 2023-го року, пересонажі Ноа Діас та його молодший брат Кріс називають один одного кодовими іменами “Сонік” та “Тейлз”. Їхній друг-автобот Міраж навіть отримає кодове ім’я “Наклз“.

Що все це може означати?

Ці витоки вказують на можливу колобарації між Соніком та трансформерами. Це збільшує ймовірність того, що ця співпраця може статися, і ми незабаром побачити випуск нового мерчу по синьому їжаку.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!