JAKKS Pacific випустила нові великодні фігурки по Соніку в США!

На честь Великодня компанія JAKKS Pacific випустила нову лінійку фігурок про класичного Соніка, яка з’явилася в мережі магазинів Target у США. Хоча у багатьох релігіях Великдень святкують раніше, давайте згадаємо, який мерч ми отримали на це свято!

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Про нові фігурки стало відомо ще в січні, через помилку в системі магазинів Target (за інформацією Sonic City). А з наближенням Великодня JAKKS Pacific офіційно їх випустили.

За словами фанатів в мережі, фігурки були доступні в різних магазинах Target у США, але можливості замовити їх онлайн немає. Однак, якщо вам пощастить, то ви можете спробувати придбати ці фігурки на eBay, як до прикладу ця сторінка.

У цій невеликій серії фігурок Класичний Сонік, Тейлз, Наклз, Еґґмен та Емі одягнені у великодньому одязі. Побачити їх ви можете нижче:

Окрім цього ми вітаємо вас усіх з Великоднем! Ми бажаємо вам, щоб у ваших родинах були лише радість та спокій, а найголовніше – мирного неба над головою. Вітаємо вас із святом!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!