Такаші Іідзука розповів про стосунки в сім’ї Роботніків на фан-зустрічі!

Незважаючи на те, що в мультфільмах та коміксах постійно згадуються батьки, брати, сестри та інші родичі героїв у франшизі їжака Соніка, єдиними персонажами, які мають будь-які значущі сімейні зв’язки, були Роботніки. Під час нещодавньої зустрічі фанатів у Сеулі (що в Південній Кореї) у Такаші Іідзуки запитали про Марію та Еґґмена. Він розповів деякі подробиці їхніх “стосунків”.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Як повідомляє Sonic City, Іідзуку запитали, хто з них є старшим та чи взагалі Еґґмен з Марією були знайомі. Його відповідь здебільшого залежала від аспекту атаки на космічну колонію ARK, яка сталася “50 років тому”.

Ймовірно, Еґґмену менше 50 років, отже, він молодший за Марію, та ймовірно, ще не народився в момент нападу на колонію ARK. Тому він би не знав Марію особисто. Ці двоє є двоюрідними братом та сестрою, а відповідно, їхніми батьками є два сини Джеральда Роботніка.

Хоч з цього всього не є великим відкриттям, це дає більше уявлення про те, як Іідзука бачить хронологію подій. Звичайно, все це супроводжується застереженням, що “питання та відповідь” не є ідеальним способом для отримання нової інформації.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!