Сонік став четвертим найвідомішим персонажем відеоігор за версією BAFTA!

Коли ми думаємо про культових персонажів відеоігор, безсумнівно для багатьох людей Сонік займає перше місце. Але завдяки опитуванню, проведеному BAFTA, місце синього їжака для історії відеоігор стало більш чіткішим.

Опитування, яке є приуроченим до 20-ї церемонії вручення нагород BAFTA Game Awards 11-го квітня, було проведено по всьому світу, щоб дізнатися, хто на думку людей є найважливішим персонажем відеоігор усіх часів. Всього було зібрано 4000 голосів, а список результатів було оприлюднено в мережу, показуючи 20 переможців!

Сонік розташувався на четвертому місці, позаду Агента 47, Маріо та Лари Крофт, яка зайняла перше місце!

На церемонії нагород позицію Соніка було визначено наступним підсумком:

У 1991-у році їжак Сонік увійшов у серця та розуми фанатів по всьому світу як зірка гри Sonic The Hedgehog для SEGA Genesis. Він з’явився в більше ніж 100 відеоіграх як головний герой, так і персонаж другого плану, а також зіграв головну роль у кількох телешоу та двох фільмах, а вихід третього запланований на кінець 2024-го року.

– резюме BAFTA про їжака Соніка

В опитуванні Сонік зміг обігнати по кількості голосів таких персонажів, як Пікачу, Стіва, Майстра Чіфа та Пакмена.

Це справді свідчить про те, що Сонік і надалі залишатиметься помітною фігурою в суспільному сприйнятті відеоігор. Приємно знати, що люди все ще пам’ятають його коріння.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!