SEGA та LEGO створили невелику короткометражку по Соніку!

SEGA та LEGO знову об’єдналися, щоб створити невелику короткометражку для офіційного каналу по Соніку на YouTube. У створенні цього відео також взяли участь актори озвучення з ігор!

У відео з’явилися персонажі з останніх сетів LEGO, а саме: Наклз, Шедоу та Руж. Дизайнер наборів Фред разом із Соніком розпочинають пряму трансляцію з презентацією нових наборів. Однак, Наклз, Руж та Шедоу запізнилися на цю подію.

У відчайдушних пошуках своїх друзів, Сонік стикається з найбільш складним завданням – змусити Шедоу приєднатися до цієї події.

Як було згадано вище, для створення цієї короткометражки були запрошені актори озвучення з ігор, а саме: Роджер Крейг Сміт у ролі Соніка, Кірк Торнтон у ролі Шедоу, Карен Страссман у ролі Руж та Дейв Мітчелл у ролі Наклза.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Ви можете придбати всі набори по Соніку за цим посиланням!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!