Показали відео з репетицією наступного Sonic Symphony!

Концерт Sonic 30th Anniversary Symphony 2021-го року був настільки успішним, що пізніше його організували як світове турне. Його провели по всьому США, а також час від часу зупинялися за кордоном, граючи десятки композицій з ігор про їжака Соніка. Тепер ми можемо побачити, як за лаштунками готуються до цієї події!

На офіційному аккаунті Sonic Symphony в соціальній мережі X (раніше Twitter), було опубліковано відео з репетицій майбутнього виступу цієї симфонії. Майте на увазі, що це не документальний фільм чи щось подібне, оскільки відео триває лише 45 секунд. На записі проводять репетицію пісні “I’m Here“, яка є головною темою гри Sonic Frontiers. Оскільки відео триває менше хвилини, ми не почуємо весь трек. Тим не менш, у нас з’явилася можливість побачити, як проводяться репетиції, а ми не часто бачимо щось подібне! Переглянути це відео ви можете нижче:

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Існує цілком реальна ймовірність того, що ми колись зможемо побачити повну версію симфонії з виступом цієї пісні. Наступний Sonic Symphony відбудеться в Монреалі, що в Канаді, вже на цих вихідних. Тому, якщо ви збираєтеся бути присутнім на цій захоплюючій події, вам не доведеться довго чекати, щоб побачити результати всіх цих старань!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!