Ninco показали нову іграшку на радіоуправлінні по Sonic Prime!

Sonic Prime може і закінчився, але конвейєр мерчу все ще не зупиняється! І цього разу в нас європейський виробник Ninco, який випустить можливо найамбітнішу іграшку по мотивам Sonic Prime!

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Представляємо вам вам першу фігурку бігаючого Соніка на дистанційному керуванні, яка може світитися, нахилятися в різні боки та навіть виконувати повні оберти! Окрім того, іграшковий синій їжак має дизайн розколосвіту Нью-Йок Сіті та ще й виконує свій фірмовий “біг вісімкою“. Мабуть це є дійсно новим та чудовим доповненням до мерчу по Соніку на радіокеруванні!

Раніше вже дійсно існували іграшки на дистанційному керуванні. Але всі вони зображують Соніка, який їздить на чомусь: будь-то машина, екстремальні спорядження чи уламок від робота Еґґмена.

Ви можете придбати цю іграшку на офіційному сайті Ninco за 1908 ₴ (45 ). Про реліз на увесь світ поки що не надходило жодної інформації.

А що ви думаєте про цей крутий та вражаючий продукт по Sonic Prime?

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!