Sonic Crash Course отримає перевидання наприкінці 2024-го року

Настільна гра від IDW під назвою Sonic Crash Course, наприкінці цього року отримає перевидання з оновленими правилами.

Дизайнер гри Шон Макдональд розповів, що давно хотів включити ряд змін для цієї гри. Він зміг отримати схвалення на оновлені правила для перевидання, яке з’явиться у грудні цього року. Хоча це не змінить кардинально гру, вони зроблять досвід від неї трохи плавнішим та перелаштованим.

Можливо, найбільш суттєвою зміною стануть здібності Тейлза. В оригінальному виданні гри Тейлз отримував жетони з Фліккі (ресурс, необхідний, щоб наблизитися до фінішу гри), використовуючи пружини, щоб перестрибнути через 3, 5 або 7 перешкод на послідовних плитках. Макдональд зазначив, що ця здібність спочатку була збалансована для гри в яку грають більше ніж чотири гравці. Ці зміни повинні зробити дану можливість більш доступною.

Sonic Crash Course залишається однією з найбільш вічнозелених настільних ігор про Соніка, перевидання якої значно перевищують тиражі інших проєктів. А саме Sonic Dice Rush від IDW та Sonic Battle Racers від S7 Games.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!