SEGAbits показали сценарій фільму про їжака Соніка 1994-го року!

Сьогодні легко сприймати фільми про їжака Соніка як належне, незважаючи на надзвичайно успішну кіно-франшизу від компанії Paramount Pictures, яку продовжують розвивати. Але шлях синього їжака до великого екрана був довгим і важким, з кількома спробами, які так і не побачив світ.

Можливо, хтось чув про сценарій невипущеного фільму “Їжак Сонік: Чудеса світу” 1994-1995-х років, який створювався компаніями MGM та Trilogy Entertainment. Вірогідно, тепер ми маємо іншу та більш ранню версію! А саме, 32-сторінковий сценарій за листопад 1994 року, написаний Пеном Деншемом і Річардом Б. Льюїсом.

Сценарій був отриманий фанатами-стрімерами з потокового сервісу Twitch під назвою The Game Show Game. Дізнатися про те як вони змогли отримали цей матеріал, ви можете за цим посиланням. Згодом, команда фанатів з SEGAbits повідомили в соціальній мережі X (Twitter), що вони разом із Sonic Retro та Cybershell будуть читати його на каналі в Twitch. Трансляція вже минула, але якщо ви хочете ознайомитися з цією інформацією, можете перейти за цим посиланням.

Окрім титульної сторінки, SEGAbits розкрили, що в сценарії є зміст про вживання алкоголю неповнолітніми, діти-мутанти та єхидна Наклз. Титульну сторінку ви можете переглянути нижче:

Це дійсно цікаво, що ми змогли дізнатись про можливий фільм їжака Соніка ще у минулому. Та ще й 90-их роках. Гадаємо, що було би дійсно цікаво його побачити. А ви як думаєте?

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!