“Їжак Сонік: Нескінченне літо” від IDW завершило це літо

31-го серпня вийшов один з перших ван-шотів від IDW по Соніку – “Їжак Сонік: Нескінченне літо”. Цей випуск є частиною більш масштабної спільної ініціативи “Нескінченне літо”, де всесвіти My Little Pony, TMNT та Dungeons and Dragons отримають власні, але й водночас зовсім не пов’язані між собою, ван-шоти на тему “Нескінченне літо”.

У цьому коміксі Сонік запрошує Джевел відпочити на пляжі із Тенгл та Віспер, що врешті-решт призводить до того, що вони вчотирьох змагаються на пляжі з Вавилонськими Злодіями. Сюжет створено Гейлом Галліганом, а малювали все це Трейсі Ярдлі та Томас Ротлісбергер.

Ми даруємо вам нескінченне літо з усіма улюбленими героями в чотирьох унікальних ван-шотах! Помахайте на прощання офісу та привітайте пляж! Сонік запрошує Джевел на пляжний день щоб провести час з її найкращими друзями Тенгл та Віспер! Але коли всі вони стараються трохи відпочити та розслабитися… вони розуміють, що Вавилонські Злодії мали ту саму ідею… на тому самому пляжі. Єдиний спосіб вирішити це – чисто пляжне змагання!

– синопсис до коміксу “Їжак Сонік: Нескінченне літо”

Обкладинки коміксів ви можете побачити нижче:

Демонстрація сторінок коміксу нижче:

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!