Sonic Superstars почала продаватися в магазинах ще до релізу!

УВАГА, МИ НІЧОГО ВАМ СПОЙЛЕРИТИ НЕ БУДЕМО!!! Мережею почалась ширитися інформація про те, що вже різні магазини розпочали продаж гри Sonic Superstars ще перед офіційним релізом, яке відбудеться 17-го жовтня.

Один із користувачів соціальної мережі Х (Twitter) під нікнеймом One2Switcheroo опублікував фотографії фізичної копії гри для Nintendo Switch, яку йому вдалося придбати. Якщо ви хочете дізнатись деталі та не боїтесь спойлерів, тоді ви можете піти почитати тред його поста за посиланням тут. Ми навмисно не будемо сюди кидати жодних спойлерів щоб у вас був вибір.

Хочемо нагадати, що це вже не перший випадок коли гру випускають ще до офіційного релізу. Минулого року подібна ситуація сталася із Sonic Frontiers. Тоді в мережу виклали rom-файли гри для Nintendo Switch ще до її офіційного виходу.

Також на платформі 4chan з’явився rom-файл гри Sonic Superstars для Nintendo Switch. Прохання до тих, хто вже зіграв у гру: будь ласка, утримайтеся від поширення файлу та зачекайте офіційного релізу.

Також вас просимо не поширювати спойлери про гру, щоб не зіпсувати враження людей які купили це та планують пограти в гру на релізі. Бо це свинство та не повага до тих, хто як мінімум таким чином підтримує творців… І комусь, хто писав музику, робив моделі, малював ескізи із-за цього менше заплатять. На жаль, не існує комерційного проекту, який роблять лише на чистому ентузіазмі… Вам може й не подобатись щось конкретне у грі. Але нагадаємо, що гра це не тільки ігролад, але й купа всього іншого, де явно буде хоч щось, що буде зроблено добре навіть у випадку, коли сумарно гра може не сподобатись комусь.


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!