Томоя Отані показує роботу над “наступним розділом”

Схоже, що непосильна праця, яку Томоя Отані вклав у чудовий саундтрек для гри Sonic Frontiers, гарантувала йому можливість працювати й надалі з франшизою їжака. І схоже на те, що він, можливо, вже працює над якоюсь “новою цікавинкою”. Що ж це таке буде?

Наполегливо працюємо над деякими прикольними новими речами.
Ми вже переходимо до наступного розділу 🎼

Томоя Отані у своєму твітері

У нас є кілька думок про те, що ж це може означати. Можливо, він натякає на якусь нову аудіо-роботу для Sonic Frontiers. Бо у другій половині цього року ми маємо отримати третє оновлення по цій грі, де як раз буде продовження історії та можлиість пограти за інших персонажів. Крім того, музикант братиме участь вживу у Sonic Symphony, яке дебютує у світовому турі в Лондоні та Лос-Анджелесі у вересні цього року.

Або може він взагалі почав писати музику для якоїсь нової соніковської гри, наприклад, Sonic Superstars?

Безсумнівно, ми незабаром дізнаємося про це! А як ви думаєте, над чим працює Отані-сан? Свої думки ви можете написати в коментарях.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!