SatAM Сонік повертається на DVD-диски!

Готуйтеся, борці за свободу! Тому що ваш улюблений мультсеріал від DiC “Їжак Сонік”, також відомий як Sonic SatAM, повертається на DVD-диски з новим оформленням коробки від NCircle. У нас є велике відчуття захоплення, бо DVD-диски тепер доступні для попереднього замовлення на Amazon або Target. Реліз запланований на 19-те вересня 2023-го року за 733,63 ₴ (19,99 $).

Цей спеціальний коробковий набір включає два DVD-диска з усіма серіями Sonic SatAM, які демонструють захоплюючі пригоди синього їжака та його друзів. На цій коробці з мультсеріалом фанати можуть знову побачити кадри на зворотній частині диску й пережити знов ці культові моменти та захоплюючу історію, яка зробила SatAM Соніка фаворитом для багатьох з них.

Нижче ви можете подивитися на малюнок коробки:

Sonic SatAM був одним із останніх мультсеріалів про Соніка, диски яких повністю розпродали. Але завдяки відданості NCircle, які зберегли спадщину Соніка, фанати нарешті зможуть поповнити свою колекцію. Попередні мультсеріали, такі як Sonic X, Sonic Underground, Sonic Boom та Adventures of Sonic the Hedgehog вийшли з усіма серіями за останні роки, серед видавців яких NCircle як раз і лідирує.

Джерело: Sonic City


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!