Чутка: Обрі Плаза розглядається на роль у фільмі “Їжак Сонік 3”

Остання чутка, яка поширювалась в інтернеті цієї весни була про те, що зірка серіалів “Парки та зони відпочинку” й “Білий лотос” Обрі Плаза активно розглядалась на роль лиходія в майбутньому фільмі “Їжак Сонік 3”. Ці новини надійшли від видавництва Giant Freakin Robot. Вони стверджували, що згідно з “надійними та перевіреними джерелами” кінематографісти, які стоять за продовженням триквелу від Paramount Pictures, вважають Плазу “найкращим вибором на роль лиходія для Соніка 3″.

На жаль, не було надано ніяких інших подробиць про те, яку конкретну роль візьме на себе акторка. І навіть невідомо про те, чи пропонували їй підписати контракт щодо участі в фільмі. Тож не беріть цю інформацію за чисту монету.

Незважаючи на те, що інформації бракує – тут все ще є досить багато варіантів щодо того, що може бути у фільмі. Якщо ця чутка виявиться правдивою, то є досить велика ймовірність появи антигероїні Руж. Враховуючи це ми можемо припустити, що сюжетна лінія фільму “Їжак Сонік 3”, про яку ми також наразі нічого не знаємо, може певним чином повторювати сюжет відеогри Sonic Adventure 2.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!