Цієї весни випустили ексклюзивний набір концепт-артів по Sonic Frontiers

Цієї весни, у своєму твіттері відомий арт-магазин поп-культури Moor-Art Gallery випустили ексклюзивний набір офіційних принтів їжака Соніка, базуючись на концепт-артах, які розробили Sonic Team для пригодницької гри з відкритим світом Sonic Frontiers у обмеженому накладі (150 штук).

Нижче ви можете переглянути обрані принти:

Кожен набір містить чотири обрані картини, кожна з яких розміром 25,4 x 20,3 см (10 x 8 дюймів). Надруковані вони на архівному папері Mohawk Superfine Eggshell та підкреслюють важливі сцени у Sonic Frontiers. На них зображено різні концепти, які Sonic Team в результаті додали до фінальної гри, такі як: Сонік досліджує величезні відкриті світи, бореться з монстрами титанічних розмірів та стикається з таємничими ворогами.

Якщо ви бажали купили одну з цих картин, то довелось би купити інші, бо всі вони продаються лише як набір. І, напевно, це добре, бо ці концепт-арти самі по собі виглядають фантастично. Кожен набір підписаний та пронумерований вручну.

Наразі все розпродано, тому нам залишається лише чекати на нові подібні роботи, але з іншими концептами. Або ж купити інші доступні картини. На їх офіційному сайті ви як раз можете це придбати.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!