Неймовірно! Sonic Frontiers майже найпродаваніша гра у всій франшизі!

Станом на кінець березня було продано 3,2 мільйона копій Sonic Frontiers. Це означає, що продажі все ще залишаються високими. Це наближає гру до того, що вона може перевершити Sonic Heroes у кількостях продажів, які склали 3,41 мільйона копій. А це значить, що Frontiers може стати найпродаванішою грою по Соніку за увесь час! Враховуючи ще те, що наприкінці грудня Sonic Frontiers вже продалась на 2,9 мільйона копій, то цілком імовірно, що вона перевершить Sonic Heroes до наступного фінансового звіту від SEGA у липні.

Франшиза Соніка вцілому продалась на 8,15 мільйонів копій у цей фінансовий рік. Це є збільшенням на 1,45 мільйона копій порівняно з груднем того року. А це вже означає, що не лише один Sonic Frontiers наразі продається, і що це є значним збільшенням порівняно з 5,8 мільйонами копій по франшизі Соніка у порівнянні з минулим фінансовим роком.

Окрім усього цього, SEGA також збільшує свої зусилля щодо розширення присутності їжака у змішаних медіа та старається підвищити впізнаваємість бренду франшизи. У 2024-му році SEGA прогнозує, що Sonic IP отримає рекордний дохід від ліцензування.

Якщо ви хочете побачити звіт на власні очі, то ви знайдете його тут. Воно на 75 сторінок і там можна знайти багато деталей. Зокрема на них є багато сторінок де пояснюється, чому SEGA купує Rovio. Якщо ви не дуже хочете це читати, то ми можемо вам розказати, що вони хочуть посилити свої позиції в західному просторі мобільних ігор, використавши досвід з мобільними іграми у Rovio для SEGA IP. Також вони хочуть використати популярну франшизу Angry Birds.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!