Комікс “Їжак Сонік: 30-річчя!” можна передзамовити українською мовою!

На сайті видавництва Northern Lights можна передзамовити комікс українською мовою “Їжак Сонік: 30-річчя!”.

Святкове видання, присвячене 30-річчю найвідомішого їжачка світу!
Закінчена історія про Соніка, його найкращих друзів та найзапекліших ворогів у твердій обкладинці з вибірковим лакуванням та тисненням!

– Опис до коміксу “Їжак Сонік: 30-річчя!” на сайті Northern Lights

У комікса буде тверда обкладинка та він буде мати формат 192х290 мм. Кількість сторінок – 112.

Коштувати комікс буде 290 ₴. Якщо ви будете передзамовляти комікс, то зможете придбати його зі знижкою 21% і буде це коштувати 230 ₴. Передзамовити комікс ви можете на офіційному сайті видавництва, як раз перейшовши за цим посиланням.

Скоріше за все це буде український переклад коміксу Sonic the Hedgehog 30th Anniversary Special від IDW саме до події святкування 30-ліття їжака Соніка, що було анонсовано ще раніше на Sonic Central. До того ж сам комікс можна знайти на офіційному сайті святкування 30-ліття їжака Соніка.

Видавництво Northern Lights має ліцензію на друк коміксів по Соніку від IDW в Україні. Тому дуже радимо вам передзамовити цей комікс та поповнити свою колекцію соніковського стафу! Підтримайте розвиток спільноти по Соніку в Україні!

На сайті видавництва можна придбати й інші комікси по Соніку від IDW, які офіційно перекладені українською та об’єднані у томи в твердій та зручній обкладинці! Знайти їх ви можете за цим посиланням.

На випадок, якщо ви не знаєте чи забули, то ми нагадуємо вам, що Northern Lights – це українське видавництво, спрямоване на просування, поширення та розвиток комікс-індустрії в Україні.

Орієнтовно комікс вийде у червні 2022-го року.

А для тих, хто слідкує за останніми новинками коміксів по Соніку від IDW, які виходять англійською мовою, то можете як раз прочитати про те, що відомо за 49-ий випуск коміксу “Їжак Сонік”.

Не забуваємо реєструватися на нашому сайті та коментувати! Нам дуже цікаво побачити ваші думки про ті чи інші новинки по всесвіту Соніка 🙂

4.7 3 голосів
Рейтинг статті
2 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі