Щиро вітаємо вас з Днем Державного прапора України!

День Державного прапора України відзначають кожен рік 23-го серпня, напередодні Дня Незалежності України. Прапор України – це один із трьох державних символів поряд із Гербом та Гімном України.

На загальнодержавному рівні свято встановлено указом Президента України Леоніда Кучми № 987/2004 «Про День Державного Прапора України» від 23.08.2004.

Тож вітаємо вас усіх з цим дуже важливим святом! А ще сподіваємося, що окупант буде якнайшвидше розгромлений та ми повернемося до спокійного життя.

Також ми дуже просимо вас не ігнорувати повітряні тривоги у ці найближчі дні! Бо наш ворог дуже підступний та жадає зробити українцям дуже й дуже багато болі.

А якщо вам дуже цікаво почитати про історію цього свята та про появу прапора України, то ми радимо вам почитати ось цю статтю.


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

0 0 голосів
Рейтинг статті
2 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі