Соніку сьогодні виповнилося 31 рік!

Рівно 31 рік тому розпочалася франшиза нашого улюбленого їжака Соніка із гри Sonic the Hedgehog для консолі Sega Mega Drive.

Ця гра була однією з найшвидших ігор жанру платформер. Ігровий процес концентрувався на елементах, які використовували повністю можливості 16-бітної консолі. У Sonic the Hedgehog були присутні численні нові для ігор на Sega елементи, що тільки сприяли її популярності під час 16-біт ери. Головний персонаж, їжак Сонік, міг бігати, стрибати та котитися найшвидше з-поміж персонажів інших платформерів того часу. Крім того, рівні гри були зроблені так, щоб гравці прагнули проходити їх якомога швидше.

Ця гра дозволила консолі Sega Genesis отримати велику популярність у Північній Америці. Після свого виходу вона стала продаватися разом з консоллю, замінивши попередньо встановлювану гру Altered Beast.

За ці роки їжак встиг отримати дуже велику кількість ігор різних жанрів, з’явився у коміксах та навіть побив світовий рекорд по найтривалішій лінійці коміксів про ігрового персонажа. А також про нього зняли багато різних мультсеріалів і чудові фільми.

І сьогодні також вийшла гра Sonic Origins, яка об’єднала дуже багато класичних ігор, які виходили раніше.

Що ж, їжаче, з днем народження! Рости великим, чудовим та отримай чудові ігри про себе. Твоя фанбаза завжди з тобою!

(малюнок на початку намалював Xinerus)


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!