Новенька клавіатура у стилі Соніка та Sega Dreamcast від Higround

Бренд аксесуарів Higround представив свій продукт для ПК цього місяця, а точніше – 5-го серпня. Також було анонсовано ще одну лінійку клавіатур у тематиці Соніка та консолі Sega Dreamcast. Це ще один предмет захоплення для колекціонерів!

Буде доступно три основні дизайни, кожен зі своєю яскравою кольоровою схемою. Для фанатів класичного Соніка Higround продаватиме клавіатуру, на якій буде зображено Грін Хіл зону із Sonic the Hedgehog 1 на всій поверхні та клавішах. Виглядає це надто перевантажено та все зливається… Але ми думаємо, що ті, хто друкує наосліп – не будуть перейматися за дизайн.

Друга з трьох клавіатур значною мірою спирається на естетику гри Sonic Adventure 2. Зображення персонажів Соніка та Шедоу прикрашають обидва боки, а силуети друзів Соніка підкреслюють бокові клавіші.

І останнє, але не менш важливе: третя клавіатура від Higround безпосередньо натхненна останньою домашньою консоллю від SEGADreamcast. Ви можете побачити контури самої консолі Dreamcast усередині клавіш, а також клавіші зі стрілками, що виділені кольорами кнопок на панелі класичної платформи.
Higround так описує асортимент на своєму веб-сайті: «Їжак Сонік та Дрімкаст надихнули ціле покоління геймерів, і в Higround ми прагнемо йти цим шляхом інновацій — поєднуючи мистецтво та технології, щоб втілити наші мрії в реальність».

Бренд також продає пакунки-капсули, в яких містяться кілька футболок та інших прикольних штук. Ми припускаємо, що вони будуть розпродані досить швидко. Магазин відкрився 5-го серпня о 12:00 за тихоокеанським часом – ви можете перейти на їхній веб-сайт тут. Фотографії їх асортименту ви можете побачити нижче.

Також ми вже писали раніше про те, що вийшли нові платівки з саундтреками для гри Sonic Spinball. А також комікс по фільму “Їжак Сонік 2”.


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

0 0 голосів
Рейтинг статті
2 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі