Новий тизер до фільму “Їжак Сонік 2”!

Нещодавно офіційний твіттер аккаунт “@SonicMovie” запостив тизер до фільму “Їжак Сонік 2”, де ми можемо побачити нові сцени! Це дуже круто, тому що тут ми можемо побачити більше контенту, хоча воно й більш-менш схоже на офіційний трейлер, який було показано на “The Game Awards” у 2021-му році.

У тизері ми можемо побачити, що в одній сцені з Наклзом інакше освітлення. Також тут червоні блискавки стали більш яскравими та почали випромінювати світло на обличчя Наклза.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

А ось новий кадр, де ми бачимо кришталево чисту воду. Сенсу тут не так вже й багато, але це виглядає дуже кінематографічно. Здається мені, що вони додали цю міні-сценку тільки для цього тизеру.

У цій сцені Сонік аж декілька секунд падає з гори, на відміну від першого трейлеру, де він просто дуже швидко падав вниз, починаючи сноубордити як у Sonic Adventure. Можна сказати, то що ми побачили додаткові 1-2 секунди падіння їжака.

В іншій сцені ми бачимо, що кулак Соніка має блискавки. Щось таке було й до цього, але з іншого ракурсу камери.

А ось у цій сцені Еґмен нібито повинен розмовляти з Наклзом, але це не так. Він звертається до Соніка, й скоріше за все він повинен сказати щось по типу “Ей Сонік, я хочу тебе познайомити з моїм новим приятелем.

Ну і в останній сцені зображено кадр, де Наклз б’є по землі та створює блискавки. Скоріше за все, ця сцена з’явиться після того, як Еґмен познайомить нас із Наклзом.

Ось які нові кадри ми змогли побачити в цьому тизері (або в тому, що мало виглядати як тизер). Також ми радимо вам подивитися й на не використані матеріали до постеру цього фільму, де можна знайти пару цікавинок.

Фільм “Їжак Сонік 2” вийде в Україні 31 березня 2022-го року.

Та не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

0 0 голосів
Рейтинг статті
2 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі