Такаші Іізука заявив у інтерв’ю, що 2022-ий рік стане роком великого прогресу

“2022-ий рік стане роком «ще більшого прогресу» для серії Їжак Сонік”: сказав Такаші Іізука із Sonic Studio у інтерв’ю для Famitsu, після чого він повідомив коли Sonic Prime буде випущено, а також й прокоментував щодо таємничості Sonic Frontiers.

Реліз Sonic Prime перенесено до осені 2022-го року

У колонці святкової статті японської публікації відеоігор креативний директор Sonic Studio запевнив читачів «з нетерпінням чекати» на майбутні проекти франшизи у 2022-му році, як-от Sonic Frontiers у святковий сезон та фільм “Їжак Сонік 2” від Paramount на початку квітня.

Навесні ми плануємо випустити довгоочікуване продовження фільму, а восени на Netflix відбудеться прем’єра нового мультсеріалу Sonic Prime. Будь ласка, очкуйте на пригоди Соніка у 2022-му році!

– Такаші Іізука

Іізука також заявив про перенесення випуску мультсеріалу Sonic Prime від WildBrain на осінь, що відбудеться на потоковому сервісі Netflix. Нещодавно анонсований анімаційний серіал планується випустити незадовго до або після виходу Sonic Frontiers, вихід вже якого заплановано на свята у листопаді чи у грудні.

Sonic Frontiers досі залишається загадкою для багатьох фанатів

На тлі усіх очевидних витоків, необґрунтованих чуток та загальної цікавості не дивно, що багато фанатів синього їжака продовжують сприймати майбутню головну назву гри Sonic Frontiers, як загадку. І схоже, що Іізука усвідомлює це.

Трейлер, який дебютував з фанфарами на The Game Awards на початку грудня викликав очікування щодо останньої вилазки синього їжака у середовище відкритого світу. У той же час постало запитання щодо стилю гри та сюжету гри. Нещодавно підтверджено, що у грі також фігурує Емі Роуз.

Але навіть з урахуванням містичності Frontiers, Іізука вважає, що назва проекту створює зовсім іншу атмосферу, нетипову для ігор по Соніку, як це було у Sonic Forces або Sonic Lost World.

У цій грі все ще багато таємничого, але я думаю, що принаймні це показує, що дана гра дещо відрізняється від попередніх ігор. Ми дуже наполегливо працюємо над підбором назви до гри, тому чекайте з нетерпінням.

– Такаші Іізука

Очікується, що фанати Соніка дізнаються більше про Sonic Prime, Sonic Frontiers та збірку відеоігор Sonic Origins пізніше в 2022-му році.