Q&A з SEGASammy: головне

У нещодавньому Q&A від SEGASammy з інвесторами було розказано більше деталей про Соніка, з фокусом на майбутню основну гру – Sonic Frontiers.

>Відповіді щодо Sonic Frontiers

Детальніше у статті від Xinerus!

Японський конгломерат націлений на те, щоб майбутня гра вийшла за межі показників продажів Sonic Forces за перший рік. Нагадаємо, що вона зуміла продатися на понад мільйон копій. З точки зору минулих продажів, Sega прагне до подальшого збільшення їх кількості.

Також було запевнено, що Sonic Frontiers не матиме проблем із якістю, навіть якщо це створює багато проблем, оскільки це перший раз, коли їжак потрапив у відкритий світ.

“Ми хотіли б, щоб ви дочекалися майбутніх оголошень, щоб дізнатися більше, але ця гра – без компромісів з точки зору якості й це кинуло нам багато нових викликів.”

– SEGASammy

“Ми постійно проводили аналіз, щоб покращити якість гри перед випуском, наприклад, запроваджуємо тестування ігор на основі зовнішнього оцінювання, і ми відчуваємо, що це стане хорошою грою, і ми на неї покладаємо великі надії.”

– SEGASammy

>Про позиції Соніка

Ігри завжди були та будуть основним джерелом доходу. Тому планується, що Sonic Frontiers матиме глобальний та багатоплатформений випуск.

Що стосується першого фільму про синього їжака, SEGASammy сказали, що кількість фанатів значно зросла завдяки успіху фільму, і що це був також і спосіб для батьків, які виросли на іграх про Соніка, познайомити своїх дітей із його франшизою. У результаті вони вважають, що «важливо випускати високоякісні ігри в такий час». Очікується, що продовження популярного фільму збільшить кількість переглядів попереднього фільму через підписку та фізичні носії.

Sonic Prime, майбутній мульт від WildBrain для Netflix, також була заявлена ​​як продукт «з низьким ризиком». Як повідомляється, реліз заплановано на осінь та компанія вважає, що мульт є одним зі способів зміцнення бренду у глобальному масштабі.

І хоча SEGASammy сказали, що серія є дуже прибутковою, оскільки на західних ринках вона досягла «десятків мільярдів єн на основі роздрібної ціни», але вона все ще має великі проблеми на азіатському ринці. Включаючи Японію, де серія Соніка відома невиправданими очікуваннями. Компанія має намір зосередити свої зусилля на Японії протягом 2022-го року з випуском Sonic Frontiers. Подібне було у випадку з Sonic Forces у материковому Китаї у 2017-му році.