“Їжак Сонік” на Теслі?!

Зовсім нещодавно американська автомобільна компанія Tesla анонсувала появу гри Sonic the Hedgehog 1 (та сама, що має безліч портів для різних платформ) для сервісу Tesla Arcade, що вбудований у їхні електрокари.

Приготуйтесь, сонікофанати! SEGA анонсувала співпрацю з компанією Tesla з метою залучення гри Sonic the Hedgehog 1, з якої все почалося, у вбудовану ігрову консоль для наявних і нових моделей. Пасажири перевтіляться в гравців, рухаючись зі швидкістю світла крізь класичні рівні, перемагаючи ворогів задля порятунку світу від рук лихого Доктора Еґмена. І все це з комфортом своєї власної автівки! SEGA рада бути партнером Tesla, щоб включити цю знакову гру до їхньої широкої ігрової бібліотеки. Sonic the Hedgehog 1 буде доступна в усіх моделях Tesla в усьому світі через вбудований екран у поєднанні з портативним контролером, під’єднаним через USB-порти автомобіля. Де б ви не були, Сонік зможе стати вам у пригоді!

– З пресрелізу

Варто зазначити, що більшість ігор на сервісі Tesla вимагають, щоб автомобіль був припаркований, аби врешті пограти. Напевно, ця гра — не виняток. Виберіть ігри на сервісі, в які можна грати за допомогою сенсорного екрана, їдучи за кермом. Наразі це визначається Національною Адміністрацією Безпеки Дорожнього Руху США.