У Sonic Frontiers з’явився домен!

Було виявлено новий офіційний домен вебсайту для Sonic Frontiers, що свідчить про те, що офіційна презентація може відбутися вже незабаром.

Наразі, при доступі до вебсайту з’являється лише розмітка сторінки, що означає, що він активний, але недоступний для загального перегляду. Ось посилання на цей сайт: https://frontiers.sonicthehedgehog.com/

SEGA презентувала нову гру по Соніку, випуск якої запланований на 2022 рік на кількох платформах, під час святкової прямої трансляції під назвою Sonic Central, про що ми писали вже у дайджесті. Жодних подробиць про ігровий процес, сюжет або навіть про офіційну назву нового проєкту наразі невідомо. Все що ми бачили це візуальне зображення Соніка, що мчить через фотореалістичний ліс та використовує дивну силу. У тизері також був представлений знак, значення якого досі ще зрозуміле на загал.

Настав час для SEGA показати більше про те, що вони готують. Оскільки церемонія The Game Awards відбудеться вже цієї ночі, здається, що настав правильний момент, щоб повністю розкрити те, що, як ми вже знаємо, буде називатися Sonic Frontiers.