Трейлер фільму “Їжак Сонік 2” буде показано вже завтра на The Game Awards!

На офіційній сторінці у твіттері від Paramount під назвою Sonic Movie оприлюднено перший постер до фільму “Їжак Сонік 2”.

Перший постер для #SonicMovie2 вже тут! І це ще не все – світова прем’єра нового трейлера #SonicMovie2 відбудеться завтра в @TheGameAwards о 20:00 за східним часом (10-го грудня о 03:00 за Київським часом).

– Офіційна сторінка Sonic Movie у твіттері.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

На постері є багато різних дрібниць, на які варто звернути увагу. Наприклад, Джим Керрі, що керує більш традиційним для Еґмена судном на повітряній подушці. А також там є робот, що схожий на бадніка Базз Бомбера. Дата випуску фільму – 8 квітня 2022 року. А ЩЕ СОНІК ТА ТЕЙЛЗ ЛЕТЯТЬ НА ТОРНАДО, ЙЕЕЕЕЕЙ!!!

Також нам відомо, що Джефф Кілі посилається на «подвійну тягу Соніка» (Невже ми побачимо перші реальні кадри гри Sonic Frontiers? Навряд чи це відноситься до цифри “2” у назві фільму. Однак це цікавий натяк!)

Завтра увечері #TheGameAwards буде мати подвійну тягу Соніка — не пропустіть світову прем’єру трейлера #SonicMovie2 !

– Джефф Кілі, ведучий #TheGameAwards

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Так що, будемо з нетерпінням чекати на вихід трейлеру та фільму. А ми будемо вас інформувати про цей фільм та про усі інші новини, що стосуються їжака Соніка. Реєструйтеся на нашому сайті та пишіть коментарі! Нам дуже цікава ваша думка!

До речі, ми приблизно знали, коди вийде трейлер до цього фільму, виходячи з цього посту, який ми писали раніше.