Наступного тижня вийде манга Sonic X Shadow Generations X Chao!

Завдяки новому анімаційному прологу Dark Beginnings ми дізналися, що робив Шедоу безпосередньо перед подіями Sonic Generations. Тим часом у Sonic X Shadow Generations буде історія для Шедоу, яка пояснює, що він робив, коли два Соніка мали справу з Пожирачем часу. Тепер Sega анонсувала нову мангу, яка пояснює, що робили Чао під час подій гри.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Майте на увазі, що інформації про мангу, яка була розкрита, не так багато. У ньому зіграють Сонік Чао та Шедоу Чао. Як зазначалося раніше, він збирається пояснити, що робили Чао під час подій Sonic X Shadow Generations. І ми також знаємо, що автором манги стане Іан Флінн, репліки — Міса Шіон та малюнки — Мін Хо Кім. Але це все, що ми наразі знаємо.

Сама манга називається “Sonic X Shadow Generations X Chao. На щастя, вам не доведеться довго чекати, щоб побачити подорож Сонік Чао та Шедоу Чао! Було підтверджено, що манга вийде через тиждень, 18-го жовтня. Це лише за кілька днів до того, як фанати, які передзамовили Sonic X Shadow Generations Digital Deluxe Edition, зможуть зіграти в гру раніше, і за тиждень до виходу гри для всіх інших. Зрештою, перегляньте твіт оголошення з офіційного X (Twitter) їжака Соніка:

Click here to display content from X.
Learn more in X’s privacy policy.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі