Sonic Hacking Contest 2024 розпочався!

Листя падає, повітря стає холоднішим, а людям сняться гарбузи та моторошні скелети. Настала осінь, а це може означати лише одне… Для фанатів Соніка це повернення щорічної події, яка триває вже 2 десятиліття. Триває змагання Sonic Hacking Contest 2024, у якому представлено багато хаків та модифікацій різних ігор Соніка, які були офіційно випущені протягом багатьох років.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Що робить Sonic Hacking Contest таким особливим цього року, так це те, що це початок нової ери. Уперше за понад десять років подія перебуває під новим керівництвом, і з моменту минулорічного конкурсу було внесено багато змін. Деякі з них великі, а деякі маленькі. Але ця подія все ще, за своєю суттю, та сама подія, яка відбувається вже 20 років.

Мабуть, найбільшою зміною є те, що тепер немає розділів Expo та Contest. Натомість їх замінили дивізіони суддів та несуддів. Заявки, які перебувають у дивізіоні без суддів, тепер мають проходити подібні критерії якості, як і конкурсні, тобто єдина відмінність між ними полягає в тому, що заявки з оцінками оцінюються суддями події та беруть участь у боротьбі за трофеї, тоді як заявки без суддів — ні.

Однак це не єдина велика зміна. Навіть тривалість самого заходу цього року інша. Конкурсний тиждень зазвичай тривав 7 днів. Однак цього року цей період подовжено на кілька днів! Це означає, що ви отримаєте додаткові 2 дні, щоб відтворити записи та проголосувати, а також переглянути прямі трансляції та відео від команди медіа-панелі події! Найцікавіше почалося в суботу, але на момент написання цієї статті у вас буде час до найближчої неділі, щоб зіграти в проєкти, які вас цікавлять, на офіційному веб-сайті Sonic Hacking Contest та проголосувати за своїх фаворитів. А поки подивіться трейлер:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі