Що показали на Sonic Central 2024?

Вчора 19:00 відбулась презентація новин по Соніку під назвою Sonic Central! Там було дуже багато пересказів новин, про які ми писали останніми місяцями. Але також було багато нової інформації!

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Набори Лего з Супер Шедоу проти Біолізарда

Нові набори Лего були представлені на сьогоднішньому Sonic Central за допомогою нового короткометражного Лего-фільму по Соніку. Ми вперше подивилися на майбутній набір Лего Супер Шедоу проти Біолізарда, а також щось із “Sonic’s Campfire Showdown”. Обидва набори нещодавно були опубліковані на сайтах Лего.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Дата не вказана, але за чутками, ці набори з’являться у січні 2025-го року.

Super Monkey Ball Banana Rumble доступний костюм Шедоу

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Також з’явилися деякі новини для гравців Super Monkey Ball Banana Rumble. Святкування Fearless продовжуються новинами про те, що тепер ви можете отримати костюм їжака Шедоу для гри.

Статуя їжака Шедоу First4Figures

Було оголошено про нову статую їжака Шедоу від First 4 Figures, яка збігається з майбутнім випуском Sonic X Shadow Generations.

На Sonic Central показано кращий огляд на цю фігуру, де Шедоу Doom Winged б’є ногою, схоже, солдата Black Arms. Наразі це лише 3D-візуалізація, тому кінцевий продукт може виглядати по-іншому, але це показує те, що має відбутися. Без сумніву, також будуть різні видання цієї статуї з крутими функціями підсвічування.

Більш детальна інформація про “Shadow Evolved”, незабаром з’явиться на різних веб-каналах First 4 Figures.

Новий кросовер DC x Sonic Comics виходить у 2025 році

Sega та DC Comics розкрили свої плани щодо майбутнього кросовера “DC x Sonic, анонсованого минулими вихідними. Він стартує серією щомісячних коміксів з березня 2025-го року, написаних Іаном Флінном, а також включатиме інші товари та ліцензовані продукти.

У прямому ефірі Sonic Central сьогодні показали попередній перегляд персонажів Соніка як класичних персонажів DC, таких як Шедоу в ролі Бетмена

DC та Sega також підтвердили, що це не буде однорічне партнерство. Кросовер DC x Sonic також працюватиме до 2026-го року, і з нього також буде багато інших продуктів та засобів масової інформації.

Марія з’являється в новому трейлері Sonic X Shadow Generations

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Показали новий трейлер для Sonic X Shadow Generations, в якому було досить багато контенту! Трейлер зосереджений на сюжеті гри. Марія, Black Doom та навіть Мефілес – усі були представлені!

З’являється навіть Пожирач часу, хоча досі неясно, як це буде пов’язано з історією Шедоу. Але кінцівка трейлера вказує на те, що в історії Шедоу чекає дуже важлива зустріч.

До релізу гри залишився місяць! А для тих, хто передзамовив гру та має змогу насолоджуватися її раннім доступом, вона з’явиться ще раніше.

Короткометражний анімаційний серіал “Chao Tales” з новими пригодами Соніка та Чао!

Чао повертаються в майбутній серії короткометражних мультфільмів! Короткий серіал складатиметься з 8-ми епізодів, і Сонік відвідуватиме сад Чао протягом року. Єдиний показаний Чао – це Чао-Шедоу, яке ймовірно, буде одним із головних Чао в серії. Дати не вказано, хоча Sega сказала, що це “незабаром”.

Тизер-трейлер Sonic X Shadow Generations: Dark Beginnings

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Напередодні запуску Sonic X Shadow Generations нарешті надали подробиць щодо Dark Beginnings, серії короткометражних мультфільмів із трьох частин, що розповідають про життя Шедоу та події, що передували грі. Ви можете очікувати першу частину під назвою “Shadow and Maria” завтра, з новим епізодом кожного з наступних двох тижнів, 3-го та 10-го жовтня.

Новий тизер обіцяє напружені сцени, коли Шедоу бореться з військовими, Емерлом та навіть з купою самурайських пішаків:

У презентації також було підкреслено, що ті, хто куплять версію гри для PlayStation, матимуть доступ до розширених сцен.

Oni Mephiles, Warrior Shadow та Dulce Amy незабаром з’являться у мобільних іграх по Соніку

У Sonic Forces: Speed Battle та Sonic Dash незабаром з’явиться купа нових варіантів персонажів: Warrior Shadow, Oni Mephiles та Dulce Amy.

Про трьох персонажів було оголошено під час демонстраційної трансляції, а розробник мобільних ігор по Соніку Sega HARDlight підтвердив їх існування в соціальних мережах невдовзі після завершення прямої трансляції.

HARDlight не підтвердили жодних інших подробиць щодо цих персонажів. Про здібності, статистики чи того, коли саме вони збираються з’явитися. Але безсумнівно, незабаром вони повідомлять нам про це на своєму сервері Discord

Скін для “Їжак Сонік 3” та DLC з Кіану Рівз вийдуть у Sonic X Shadow Generations

Під кінець на State of Play нарешті оприлюднили скін на Шедоу з фільму “Їжак Сонік 3” та ексклюзивний рівень, які з’являться у Sonic X Shadow Generations як “Sonic 3 Movie Pack” 12-го грудня. Крім того, що Шедоу буде схожий на себе з фільму, це DLC також принесе його голос Кіану Рівз, який озвучить цього персонажа у грі. Рівень буде базуватись на місті Токіо, головному місці з фільму. 

DLC Sonic 3 Movie Pack стане частиною сезонного абонементу Digital Deluxe Edition/Digital Deluxe за 60 доларів. Він також має бути доступний окремо для власників фізичної копії та стандартного видання, хоча ціна вмісту, придбаного окремо, наразі невідома, оскільки вони ще не мають списку магазинів.

В інтерв’ю Playstation Blog продюсер серії Соніка Шун Накамура розповів, що робота над вмістом фільму почалася минулої осені, хоча Paramount надала лише обмежену інформацію. Процес був настільки секретним, що коли вони отримали голосові файли Кіану Рівз, вони насправді не знали, ким був актор. Прочитати інтерв’ю можна тут.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!