Річард Жак та Джейн Девіс будуть присутні на Sonic Symphony UK!

На відвідувачів майбутнього виступу Sonic Symphony World Tour у Лондоні, Великобританія, ці вихідні чекає особлива новина. Оскільки організатори шоу щойно оголосили, що відомий композитор Річард Жак та легендарний виконавець Джейн Девіс будуть присутні як спеціальні гості.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Жак має видатну кар’єру у світі саундтреків до ігор та фільмів, працюючи над серією Mass Effect, Джеймсом Бондом та Marvel’s Guardians of the Galaxy. Фанати Соніка та Sega з найбільшою любов’ю знатимуть його роль як провідного композитора для ряду класичних ігор, таких як Sonic 3D Blast, Sonic R, Metropolis Street Racer, Headhunter, серії Sonic & All-Stars Racing та багатьох інших.

Щодо Джейн Девіс, якщо ви не впізнаєте ім’я, ви точно чули її голос раніше. Британська вокалістка, яка виступала з такими відомими виконавцями, як D:Ream, Гері Ньюман, Blur, Stereophonics та іншими. Вона є також стоїть за створенням культового вокалу для Sonic R. Девіс також працювала з Жаком над кількома проєктами, включаючи Metropolis Street Racer на Dreamcast.

Згідно з прес-релізом Sonic Symphony World Tour, обидва артисти “взятимуть участь у нашому Sonic Symphony London”. Річард та Джейн раніше вже виступали разом для фанатів Соніка, на першому з’їзді Summer of Sonic у 2008 році, тож чудово бачити, як вони возз’єднуються для ще одного потенційного виступу.

Ви збираєтеся на виступ Sonic Symphony у Великобританії цими вихідними? Двері відчиняються з 8:00 в суботу, 28-го вересня.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!