Перші товари до співпраці “DC x Sonic” виявлено на Target

Завдяки спискам на веб-сайті американського роздрібного продавця Target, було виявлено перший набір сувенірів для кросовера DC x Sonic. Серія із семи фірмових сорочок із двома різними дизайнами тепер доступна для замовлення онлайн, а дата її виходу – 1-ше жовтня.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Перший дизайн сорочки із зображенням літаючого Шедоу Бетмена з текстом “З Тіней” можна замовити або з контуром у градаціях сірого по всьому шрифту, або з жовтим контуром. З різними варіантами кольорів для варіанту з жовтим контуром.

Другий дизайн називається “Хаос Контролер” та містить тіньового захисника правосуддя в положенні стоячи з логотипом Бетмена під ним. Також є кілька варіантів кольору сорочки.

Деякі сорочки доступні в різних розмірах, від X-Small до 3X Large, а ціни коливаються від 17,99 до 19,99 доларів США (від 742,27 до 824,74 грн). Ті самі два дизайни також можна замовити у формі з довгим рукавом, причому вартість цих конкретних варіантів становить 21,99 доларів (907,22₴). Єдині варіанти для футболок з довгими рукавами – чорні або білі.

Ви можете ознайомитися з повним списком одягу з сувеніром DC x Sonic “Шедоу Бетмен” за цим посиланням на Target.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!