Сонік влаштовує співпрацю з DC у анімаційному тизері “День Бетмена”!

Вчора, 21-го вересня відзначався День Бетмена, що є своєрідним щорічним святом лицаря Ґотема із всесвіту DC. Бо Бетмен по факту став одним з найвідоміших персонажів усіх часів.

Навіть інші компанії неофіційно висловлювали свою вдячність Темному Лицарю у своїх стрічках в соціальних мережах. Можливо, у них є свої власні талісмани компаній у знайомому чорно-сірому вбранні, а може у них принаймні є одна чи дві знакові його цитати… проте, до чого тут Sega?

Що ж, ця компанія пішла ще далі та звернулася до Warner Bros щоб створити офіційне кросоверне відео!

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Опублікований у соціальних мережах із хештеґом #DCxSonic, Sega та DC об’єдналися щоб створити чудове анімаційне відео, яке демонструє цю співпрацю. Там було показано не просто звичного нам лицаря Ґотема, а саме Шедоу, який був одягнений як Бетмен!

Click here to display content from X.
Learn more in X’s privacy policy.

Окрім цього, Тайсон Гессе повідомив у X (Twitter), що це він та його дружина створили разом цю чудову маленьку шану на День Бетмена!

Відео коротке, але досить миле. Якщо ви думаєте, що це кінець історії, то на вас очікує сюрприз.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

DC опублікували таке ж саме відео на своєму каналі, але з дуже дивним описом

Тіні [гра слів щодо ім’я Шедоу] зберігають ключ до того, що чекає попереду…

– опис під відео-тизером від DC

Що це все означає?

З цим загадковим реченням та тим фактом, що це відео позначено як “тизер партнерства” на каналі DCце змушує набагато більше замислитись про те, що це не просто зухвале вітання до Дня Бетмена.

Швидше за все це може бути ознакою більшої співпраці в майбутньому між Соніком та DC.

Сторінка коміксу із “Легенди Темного Лицаря” №4
Казино із гри Sonic Adventure

Чи це може означати, що наша Синя Блискавка перетнеться якимось чином з Лігою справедливості? Бо колись в минулому навіть було створено повноцінний анімаційний фільм, в якому ми змогли побачити кросовер Бетмена з Черепашками Ніндзя. А у самого Соніка за увесь час існування можна було дуже часто спостерігати відсилки до Бетмена, як от: в коміксах та в фільмах про їжака Соніка.

Обкладинка коміксу “Бетмен: Повернення Темного Лицаря”
Комікс “Їжак Сонік” (Арчі) №82, сторінка 2

І як гадаєте, який персонаж із всесвіту Соніка, на вашу думку, найкраще схожий на того чи іншого героя й лиходія із всесвіту DC? І чи можете ви пригадати ще більше кросоверних моментів між Соніком та Бетменом? Дайте про це нам знати в секції коментарів нижче!


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!