Джонні Джіоуелі оголосив про збір коштів “Crush 40 Crushes $40k”!

Співак Crush 40 Джонні Джіоуелі цього місяця очолює збір коштів для American Heart Foundation. Закликаючи фанатів та стримерів по їжаку Соніку об’єднатися та допомогти досягти мети в 40 тисяч доларів США на підтримку дослідження боротьби проти хвороб серця.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

У кампанії під назвою “Crush 40 Crushes $40k” бере участь кілька творців контенту по Соніку та стрімерів. Які проситимуть своїх фанатів допомогти внести гроші в фонд збору коштів спільноти. Серед стрімерів – TurboJehtt, UltimaShadowX, Jackbotnik та Chaomix.

Більше того, фанати які роблять пожертви, можуть працювати над досягненням етапних винагород із заохоченнями для тих, хто скидає певні суми. З пожертвою в розмірі 100 доларів США ви можете отримати відгук у соціальних мережах. За 250 доларів США дають змогу взяти участь в конкурсі на виграш обмеженого видання примірника Sonic X Shadow Generations. Джонні Джіоуелі бере участь на рівні 500 доларів США, де ви розблоковуєте ексклюзивний дзвінок на Facetime із самим співаком разом із особистою подякою від зірки.

Захід розпочався 30-го серпня та триватиме до останнього ефіру 29-го вересня (цей день припадає на Всесвітній день серця). Зв’яжіться зі своїми улюбленими стрімерами по Соніку, щоб дізнатися їхні розклади щодо цієї події зі збору коштів. Якщо ви хочете взяти участь у більш прямий спосіб, обов’язково перейдіть на сторінку Tiltify American Heart Foundation та дізнайтеся, як стати залученим!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!