Випущено нове зображення Sonic X Shadow Generations, розкрито подарунки TGS

SEGA Japan щойно випустила нове зображення для Sonic X Shadow Generations перед відвідуванням гри на майбутній події Tokyo Game Show.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Як ви бачите, це епічний на вигляд малюнок, який показує подорож Соніка та Шедоу крізь покоління. Де з лівої сторони Сонік стикається з добре відомим лиходієм Пожирачем часу, а Шедоу дивиться на нового ворога (безсумнівно, пов’язаного з Black Doom). Також слід звернути увагу на тіні персонажів, зокрема на тінь… Шедоу. Що там може відбуватися?

Щоб відзначити випуск нового зображення, SEGA Japan також оголосила, що буде пропонувати подарунки тим, хто встигне зіграти в майбутню гру на своєму стенді Tokyo Game Show.

Ті, хто гратимуть у Sonic X Shadow Generations на стенді SEGA, отримають маску для обличчя зі спеціальним брендом.

Ще крутішим є товар, який ви отримаєте, зайшовши до стенду Red Bull на TGS. Вони запропонують коробки з банок Red Bull, загорнуті в коробку, вкриту новим крутим артом, на якому зображені Сонік та Шедоу що мчать містом. Більш детальну інформацію можна знайти на офіційному веб-сайті японської гри тут. Але ви можете ближче розглянути зображення Red Bull Sonic X Shadow Generations нижче.

Tokyo Game Show 2024 відбудеться в Makuhari Messe в Токіо, Японія, з 26-го по 29-го вересня.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі