Іізука: “Наразі немає планів” для перевидання Sonic Advance, але “ми б хотіли це зробити”

Якщо ви затамували подих перед перевиданням ігор Sonic Advance на сучасних консолях, вам ймовірно, варто припинити це робити прямо зараз. Тому що, за словами креативного керівника Такаші Іізуки, “наразі немає планів” щодо повернення ігор класики Game Boy Advance.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Відповідаючи на запитання VGC під час інтерв’ю на Gamescom про статус культових класичних платформерів GBA, Іізука зазначив нещодавню роботу Sonic Team над ремастерингом класичних ігор їжака Соніка за допомогою Sonic Origins. Припускаючи, що цю ж команду можна було б залучити, щоб взяти участь у будь-якому можливе відродження Sonic Advance.

Наразі немає жодних планів щодо переробки чи ремастерингу серії Sonic Advance, але ми не знаємо, що чекає в майбутньому.

Кацуюкі Шигіхара був режисером Sonic Origins, який взяв Sonic 1, 2, 3 та CD, і ми зробили його ремастеринг та випустили для фанатів.

І якщо у нас є можливість, слушна нагода для серії Sonic Advance також отримати таке повернення, або будь-які обставини, які можуть виникнути, ми хотіли б це зробити.

– Такаші Іізука, креативний директор Sonic Team

Чи хотіли б ви побачити колекцію ігор Соніка GBA на сучасних платформах? Дайте нам знати в розділі коментарів нижче!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі