Веб-сайт Sonic Rumble отримує нові відео та рекламні рендери App Store!

У зв’язку з тим, що найближчим часом відбудуться регіональні передзапуски, Sonic Rumble активізував свої рекламні зусилля в підготовці. Офіційний веб-сайт гри тепер містить кілька CG-рендерів та нове рекламне відео, яке не входить до списку.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

30-секундне відео ще раз висвітлює персонажів гри, налаштування, виклики та середовище, більшість із яких уже було показано в закритій бета-версії гри. Однак нові промо-рендери справді підсилюють привабливий художній стиль гри з іграшковими персонажами, що б’ються крізь стилізований Chemical Plant, Sky Sanctuary, Silent Forest та Starlight Carnival.

Королівська битва Sonic Rumble з’явиться на мобільних пристроях цієї зими. З попередньою реєстрацією цієї осені та обмеженим регіональним попереднім запуском цього літа.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!