Японські епізоди Sonic X будуть опубліковані на YouTube!

Японська анімаційна студія, що належить корпорації SEGATMS Entertainment, відсвятковує своє 60-річчя! У ці вихідні, вона представить низку класичних епізодів зі свого величезного каталогу аніме! До цього каталогу, звісно увійдуть й вибрані епізоди Sonic X 2003-го року з японським озвученням та англійськими субтитрами!

Коли опублікують ці серії?

З 5-го по 9-те серпня та з 12-го по 16-те серпня, TMS покаже набір певних епізодів з архіву оригінальної телевізійної версії Sonic X, на своєму YouTube-каналі — “Anime! on TMS. На платформі, вже можна знайти кілька серій (посилання на них, ми залишимо нижче), але прем’єра планується у 5-му серпні.

Чому значна частина фанатів чекає на цю подію?

Для тих, хто не виріс у мережевому збудженні навколо цього шоу в той час, Sonic X, який був розроблений у тісній співпраці з Sonic Team та тодішнім керівником студії — Юдзі Накамав значно інші думки щодо опенінгу та ендінгу в японській версії аніме, аніж у порівнянні з західним дубляжем, який надійшов пізніше (котрий ще був під керівництвом 4Kids на англомовних ринках). Оригінальна японська версія також мала в собі й різні діалоги, які з’являлися час від часу в аніме, де в західній версії для дитячих ТВ-каналів – підверглася значної цензури та дещо відрізнялась у перекладі з оригіналом.

Цей факт, призвів до зростання популярності фанатських перекладів японських епізодів у середині 2000-х років, які часто поширювалися в інтернеті, але лише через кілька днів після їх первинної публікації на японському телебаченні (а ті самі епізоди вже на локальному міжнародному телебаченні – могли транслюватись роками пізніше, в залежності від того, де ви живете).

Студія розуміє це положення у спільноті?

Схоже, що TMS також усвідомлює цю ранню інтернет-культуру спільноти Соніка, оскільки на своєму веб-сайті зазначає, що “Цей тайтл є фаворитом серед фанатів у ігровій спільноті та продовжує себе підтверджувати, як вічну класику в каталозі TMS… Це чудовий шанс для фанатів, знову пережити своє дитинство, все ще відчуваючи новизну Соніка, японською мовою”.

Якщо ви народилися пізніше 2003-го року, у рік запуску Sonic X (або ви відчуваєте ностальгію за тими чудовими днями, коли всі пліткували про те, скільки разів Сонік вилаявся на Еґґмана японською чи на кшталт чогось такого), ви можете переглянути архів усіх новин, пов’язаних з Sonic X, пошукавши у сайті Sonic Stadium, за допомогою цього посилання.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

  • Дивитися 1 серію
  • Дивитися 2 серію
  • Дивитися 3 серію
  • Дивитися 4 серію
  • Дивитися 5 серію
  • Чи збираєтеся ви подорожувати своїми ностальгічними спогадами разом з нами, поки вийдуть ці серії? Або ви будете дивитися цей серіал вперше? Нам буде цікаво про це дізнатись, у розділі коментарів нижче!

    Джерело: Sonic Stadium


    І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

    Малюнок від Anasko

     

    Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!