Sonic X Shadow Generations показали новий образ у дії!

SEGA опублікувала невелику добірку нових скріншотів з майбутньої гри Sonic X Shadow Generations. Воно нам дає змогу побачити більше деталів, а також покращений візуал на рівні Kingdom Valley в кампанії Шедоу. До того можна також додати й той факт, що ми побачимо новий образ “Modern Sonic Legacy Skin” у дії, за допомогою внутрішньоігрових знімків геймплею гри.

Як ви можете бачити (та як ми вперше повідомляли ще в червні при першому показі гри під час Summer Game Fest), Modern Sonic Legacy Skin (як він називається на офіційному веб-сайті SEGA Japan) дозволяє гравцям зіграти в Sonic Generations зі скіном 3D-моделі персонажа із Sonic Adventure 1999-го року. Як на нашу думку, виглядає досить автентично!

Тим часом SEGA також показала декілька нових скріншотів з кампанії Шедоу. Нас повертають до того моменту в Sonic 2006 у Kingdom Valley, де гігантський орел вас заносить до нової секції рівня. Чесно кажучи, у всесвіті Соніка траплялися дивні речі(чорт забирай, у грі про Соніка були й більш дивні речі, з якої взято цю сцену!).

Sonic X Shadow Generations має вийти в жовтні, й ми не можемо дочекатися релізу гри!

Чи чекаєте ви на цю гру також? Спробуєте новий вигляд Соніка на ділі? Поділіться вашою думкою, у розділі коментарів нижче?

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!