“Undefeatable” є 15-ю найпопулярнішою японською піснею у США!

Міністерство економіки, торгівлі та промисловості Японії опублікувало звіт, в якому розкривається, що звукорежисер ігор про їжака СонікаТомоя Отані, займає десяте місце серед найпопулярніших японських виконавців у США! Трек “Undefeatable з гри Sonic Frontiers, також посів 15-е місце серед найпопулярніших японських пісень у США!

Й це не дивно! Якщо дивитись на показники сервісу Metacritic, то Sonic Frontiers отримав 8.2 балла від користувачів. Тому велика кількість аудиторії, котра до цього не була знайома з цією франшизою, зацікавились саундтреком цієї гри.

За участю співака гурту Sleeping With SirensКеллін Квінн, “Undefeatable” є дещо нестримною силою для усіх платформ зі стрімінгу музики! Завдяки чому, саундтрек Sonic Frontiers перевищив позначку в 100 мільйонів потоків у лютому та швидко очолив список улюблених пісень по всьому світі.

Що ще більш дивно, так це поява Томоя Отані в списку 10 найкращих японських артистів! Якщо врахувати той факт, що він мав велику конкуренцію серед інших виконавців. Також те, що композитор їжака Соніка міг отримати таке високе місце серед американської аудиторії, є свідченням як таланту Отані, так і потужності бренду Соніка.

Японський офіційний канал Соніка у соціальній мережі X(Twitter) вже відзначив цю новину. Ми хочемо зробити те саме, тому ви можете послухати “Undefeatable” нижче за допомогою Spotify.

Click here to display content from Spotify.
Learn more in Spotify’s privacy policy.

Насолоджуйтеся!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!